Registruotiems vartotojams
   vartotojas
   slaptažodis
 


Rodyti daugiau

 
2018-12-12   „LIETUVOS GASPADINĖ, arba pamokinimai, kaip prigulinčiai suvartoti Dievo dovanas“
Neseniai knygynuose pasirodė unikali, leidyklos VAGA išleista pirmoji žinoma gastronominė knyga lietuvių kalba – Liudvikos Didžiulienės-Žmonos „LIETUVOS GASPADINĖ, ARBA PAMOKINIMAI, KAIP PRIGULINČIAI SUVARTOTI DIEVO DOVANAS“ (1893 m.). Interneto portalas www.bernardinai.lt 2018 m. gruodžio 12 d. paskelbė leidyklos „Vaga“ parengtą pokalbį su šios knygos rengėjais.
Skaityti visą ...
 
 
2018-12-03   Paskutinis pasivaikščiojimas su Profesoriumi Antanu Tyla
Interneto portalas www.voruta.lt 2018 m. gruodžio 3 d. paskelbė dr. Jurgitos ŽĄSINAITĖS-GEDMINIENĖS publikaciją, palydinčią į Amžinybę iškeliavusį jos bičiulį prof. Antaną Tylą.
Skaityti visą ...
 
 
2018-12-01   Justė Arlauskaitė-Jazzu atidarė savo restoraną Anykščiuose: „Sukūrėme kultūros ir estetikos židinį“
Interneto portalas www.lrytas.lt 2018 m. gruodžio 1-ąją paskelbė operatyvią žinią apie tądien Anykščiuose atidarytą naują restoraną.
Skaityti visą ...
 
 



Spauskite čia, jei norite peržiūrėti senesnes naujienas...